tag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post3811596351424445212..comments2023-06-30T08:25:53.660+02:00Comments on Anne Laila´s verden: RipsgelèAnne Lailahttp://www.blogger.com/profile/11970279407965942761noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-74108790159969025102021-08-11T01:30:39.986+02:002021-08-11T01:30:39.986+02:00Takk for tips her inne . trodde jeg hadde alt klar...Takk for tips her inne . trodde jeg hadde alt klart men neida . måtte inn her å få litt drahjelp<br />nå blir det mange glass med solbærgele.og litt saft takk <br />:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04179552886061142051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-44260564311336886022016-07-04T09:53:38.070+02:002016-07-04T09:53:38.070+02:00Rabarbragele skal prøves! :) Takk for tips!Rabarbragele skal prøves! :) Takk for tips!Anne Lailahttps://www.blogger.com/profile/11970279407965942761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-77706233300965686202016-07-02T10:16:02.604+02:002016-07-02T10:16:02.604+02:00Jeg bruker bare saftkoker og så har jeg i fruktpek...Jeg bruker bare saftkoker og så har jeg i fruktpektin for da er jeg sikker på at det blir stiv.Følger oppskrifta på pakken og jeg har laget gele av rabarbra og den ble nydeligAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12485906117652929548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-9495469089348776852016-07-02T10:15:40.890+02:002016-07-02T10:15:40.890+02:00Jeg bruker bare saftkoker og så har jeg i fruktpek...Jeg bruker bare saftkoker og så har jeg i fruktpektin for da er jeg sikker på at det blir stiv.Følger oppskrifta på pakken og jeg har laget gele av rabarbra og den ble nydeligAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12485906117652929548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-77415687835244812252015-08-18T12:58:40.524+02:002015-08-18T12:58:40.524+02:00Takk for oppskriften,måtte lete lenge (i alle fall...Takk for oppskriften,måtte lete lenge (i alle fall jeg), før jeg fant noen som brukte saftkoker.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-74687740364733519272014-08-05T23:48:44.203+02:002014-08-05T23:48:44.203+02:00Takk for at du deler oppskrifter. Til god hjelp fo...Takk for at du deler oppskrifter. Til god hjelp for meg som ikke har laget saft og gele på mange år. I år bugner det med rips her i Ålesund, så jeg måtte lage saft. Deilig! I morgen får jeg prøve meg på ripsgele.. <br />Hilsen MarieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-91850973885968480082013-08-28T23:31:58.508+02:002013-08-28T23:31:58.508+02:00Prøvde oss på ripsgele igår. Jada,det tar tid når ...Prøvde oss på ripsgele igår. Jada,det tar tid når man er ny i gamet. Men resultatet ble veldig bra. Smaker akkurat som vi husket fra vi var små. Kommer nok igjen og prøver andre ideer du har lagt ut her.<br />Ypperlig innhold i bloggen din :-)<br /><br />Hilsen TorgeirAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-45004720195852242642013-08-26T22:41:34.649+02:002013-08-26T22:41:34.649+02:00Hei Anita ! Så hyggelig å få kommentar fra deg! Å ...Hei Anita ! Så hyggelig å få kommentar fra deg! Å så bra at syltingen ble vellykket! Ingenting er som hjemmelaget saft og syltetøy! :)<br /><br />Anonym; jeg har aldri opplevd at geleen blir grumsete. Du kan sile gjennom et kjøkkenhåndkle/gassklut. Da er det kun selve saften som kommer gjennom. Lykke til! :)Anne Lailahttps://www.blogger.com/profile/11970279407965942761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-87221712116286784312013-08-15T21:29:48.240+02:002013-08-15T21:29:48.240+02:00Hei koker gele nå og ser frem til deilig solbærgel...Hei koker gele nå og ser frem til deilig solbærgele! Ser du klemmer ut all safta, blir ikke geleen grumsete av det? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-84716911758926042242013-08-06T10:17:11.953+02:002013-08-06T10:17:11.953+02:00Plukket rips i går og fulgte din oppskrift ,alt je...Plukket rips i går og fulgte din oppskrift ,alt jeg gjør har en tendens til å skjære seg, men jammen står jeg her med mange fine glass med gele, wow artig var det også så dette skal gjentas igjen neste år også. Tusen takk for "hjelpen" og for at du deler ditt med mange andre. Diger bamseklem fra AnitaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-45417582265597993892011-07-31T20:16:14.580+02:002011-07-31T20:16:14.580+02:00Rognebærgele kunne jeg tenkt meg å lagd en gang. J...Rognebærgele kunne jeg tenkt meg å lagd en gang. Jeg har hørt det skal være veldig godt sammen med kjøtt. Så det må nok prøves :-) Ungene her i huset er veldig villige til å hjelpe til så lenge det er penger involvert... :)Anne Lailahttps://www.blogger.com/profile/11970279407965942761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7633556048565698412.post-6010331448574455522011-07-31T01:56:54.240+02:002011-07-31T01:56:54.240+02:00Både ripssaft og ripsgele e bare så godt! Hadde eg...Både ripssaft og ripsgele e bare så godt! Hadde eg bare fått de ungane mine te å pitla bær te meg...<br />For noen år siden, lagde eg rognabærgele... det og var faktisk godt!Margittahttps://www.blogger.com/profile/10386538824657797381noreply@blogger.com