Engler på besøk

Nå er det faktisk 1 måned siden jeg blogget sist. Grunnen er enkelt og greit at eldstemann har vært på sykehuset. Det er utrolig hvor mye styr det kan bli av en blindtarmsbetennelse. Etter 3 operasjoner, 5 narkoser og betennelser i øst og vest har vi endelig kommet hjem en tur på permisjon. Jul har vi ikke hatt tid til å planlegge. Av de 7 sortene er ingenting i boks. Jeg har egentlig ikke stresset med det, men har tenkt  på hvordan jeg skal klare å lage julestemning i heimen, situasjonen tatt i betraktning.
Så kom vi hjem i dag. Da hadde vi hatt engler på besøk! 2 av veninnene mine hadde låst seg inn, vasket huset, ryddet og pyntet. De hadde vært på Kremmerhuset og handlet inn pynt, og huset så ut som det var stylet av profesjonelle. Jeg ble forferdelig rørt!!! Så nå vil jeg dele noen bilder med deg, av hvordan englene mine laget jul for meg og familien min!


Disse bokstavene har jeg sett på Kremmerhuset og tenkt at jeg hadde lyst på. For meg er det ikke det engelske ordet BE, men BE på norsk. For det gjør jeg. Hver dag. For ungene mine, mannen min og alle rundt meg som jeg er glad i. Og nå som vi har hatt en tøff tid på sykehuset, her det vært helt utrolig å vite at så mange mennesker rundt oss har gjort nettopp dette; bedt for gutten vår og for oss!

Kommentarer

 1. Ble virkelig helt rørt selv her jeg sitter og leser posten din. Så godt å være omringet av sånne "hverdagsengler" som trør til når man trenger det som mest. Tipper skuldrene dine senket seg enda noen hakk da du kom hjem fra sykehuset. Og godt å høre at sønnen din nå er på bedringens vei!!
  Fant bloggen din da jeg googlet Ostehuset i Stavanger ;) Men tror nok ikke det er siste gangen jeg titter innom!
  Ønsker deg en fantastisk dag videre og nyt førjulstiden!
  Klem, Anette

  SvarSlett
 2. Tusen takk Anette!! Ønsker deg også en fantastisk dag!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg