Så takknemlig!

 Da var det bare  noen dager igjen av ferien. Ute er det kald vind, og ferien har stort sett bestått av dårlig vær. Nå kunne jeg irritert meg over været, men jeg gjør ikke det. I går ordnet jeg i huset, tørket støv og ryddet. I dag tok jeg med minstemann og en venn inn på hytten til foreldrene mine for å hente rips. Vi stoppet på veien og kjøpte oss softis og koste oss.
 Og med alt som skjer i landet vårt for tiden, så er jeg så takknemlig at jeg kan bruke dagene for de rundt meg. For livet er ingen selvfølge, det har vi sett så fryktelig godt den siste uken.
 Så mens jeg ryddet i huset og vasket på klær i går, så tenkte jeg på hvor fantastisk heldig jeg er! Joda. Klart jeg er lei av og til, av både mann, barn og husarbeid. Av og til føler jeg at jeg ikke får puste med tanken på alt jeg skal få tid til. 
Og jeg kan irritere meg grenseløst av skittentøy som ikke blir lagt der det skal, sokker som ligger i en vrengt klump i skittentøykurven, brødsmuler som flyter på benken når guttene har funnet seg mat, lekser som ikke blir gjort når de skal, lange kvelder når Mannen altfor ofte er opptatt med møter og jobb. 

Men så takknemlig jeg er!!  
Jeg kan bre dynen rundt guttene mine hver kveld, si at jeg er glad i dem å synge "Kjære Gud Fader i Himmelens slott, takk for i dag, jeg har hatt det så godt!" Jeg har noen jeg kan smøre matpakke til å rydde opp etter! Og jeg skal nyte hvert øyeblikk!
Så får vær være vær, og rot være rot. 
Der er tross alt andre ting i livet som er viktigere og har større verdi!!
God helg!

Kommentarer

  1. Så sant..så sant Anne Laila. Er veldig enig i det.
    <3 Stor klem fra Sandra.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg