Søstrene Søt & Sur igjen, og selvsagt fantastiske Skudenes!

 Da var sesongen hos de festlige ”Søstrene Søt & Sur” over for denne gang. Og jeg kan ikke annet enn å allerede glede meg veldig til neste sommer når søstrene igjen åpner sin uvanlige kafè. 
 Hver minste krinkelkrok er pyntet med levende blomster som settes i vann i det som måtte passe seg. Ingenting er for lite, og ingenting er for stort!
 Å sånn blir de berømte kanelbollene og kaffien servert. Da kan man umulig være i dårlig humør! Og var man litt sur og mutt når man kom, så er men det garantert ikke når man går derifra! 
 Det er egentlig et aldri så lite retro-museum hos søstrene. Men det meste er i bruk. Krakker, bord og stoler som man egentlig får lyst å bare ta med seg hjem :)
 Og det er bare til å innrømme med en gang; det er umulig å stoppe etter bolle nr. 1!!  Varme, deilige nybakte boller, og god kaffe! Da er det bra det er søndag, og at man har veldig god tid!
Så, når man endelig klarer å løsrive seg fra kafèen til søstrene, rusler man gjennom Søragadå som er Karmøys egen sørlandsidyll! Gamle hvitmalte hus som smiler mot deg i de smale gatene. Lavendel og syriner som sender sin deilige duft etter deg, og benker og stoler satt ut langs gaten for at du kan ta deg en pust i bakken, eller rett og slett bare sette deg ned for å nyte øyeblikket!

Kommentarer

Populære innlegg