Hovden


  Jeg har en veldig god venninne. En fantastisk snill og raus venninne. Og i høstferien var vi så heldige at vi fikk låne hytten hennes på Hovden. Å for en velsignelse!! Vi hadde noen fantastiske dager sammen med min bror og hans familie. Ungene koste seg, og vi voksne slappet av og koste oss! God mat, koselige filmer sammen med ungene om kveldene, ut på tur på dagen. Kafèbesøk med kaffe latte med karamell, badeland, og selvsagt; lang fjelltur :)
Lørdag stod vi opp og hadde en lang og god frokost, før vi smurte niste og kokte kakao og pakket med krem for å ha med på tur. Til turmaten laget vi tortillalefser med smøreost og salat. Vi hadde Strandaskinke på noen, og laks på noen. Rullet dem sammen og hadde i aluminiumsfolie. Veldig rask, enkel og god turmat!
Ungene var ikke videre positive til å gå på føttene til toppen av skitrekket på Hovden, spesiellt ikke når stolheisen faktisk var i drift og andre unger som satt i heisen ropte ned til våre unger "Hallo der nede!" :) Joda, "Hallo der oppe" ropte vi tilbake, og lokket ungene med heder og ære, kakao og Kviklunsj når vi kom opp til toppen. Det ble en lang og bratt tur, men alle mann kom seg til toppen. Fantastisk! (Og ungene fikk ta heisen ned!)
Hovden tidlig søndag morgen med noen få minusgrader, sol fra skyfri himmel, og frostrøyken som stiger opp nede i "bygda" Fantastisk!!

Kommentarer

Populære innlegg