Norges sommerby Skudeneshavn

I dag har jeg og minstemann vært på foto-tur til Skudenes. Fantastisk by som gir skikkelig sørlands-stemning. Anbefales på det varmeste!
Nydelig Klematris i full blomst


"Verdens minste kafè" ligger i Søragadå. Her serverer de blant annet deilige franske vafler, verdens minste sandwich og kaffe i alle varianter. Interiøret er i stil med huset; gammelt og sjarmerende!

Søragadå

"Søstrene søt & sur" er søstre, men slett ikke sure. De er bare søte. Denne fantastisk sjarmerende kafeen har svært begrenset åpningstid, men er verd et besøk!! Den er åpen hver søndag hele sommeren, samt når det er diverse festivaler i byen. Her serveres deilige hjemmelagte kanelboller, kaffi, brus på "gamle" brusflasker med sugerør mm. Du kan sitte inne, der alt er hvitmalt. Tak, vegger og interiør er helt hvitt. Eller du kan sitte ute. Her er bordene gamle strykebrett, 60-talls stoler og annet 60-70-talls interiør. Det er verd å anstrenge seg for å få besøkt denne kafeen!

Kommentarer

  1. Vi anstrengte oss virkelig for å besøke denne kafeen i "fellesferien" 2010, men tror du ikke de på turistfiendtlig vis stengte hele kafeen midt juli. At det går an!
    Hilsen Astri og Bjørn som reiste skuffet hjem igjen over Haukeli.

    SvarSlett
  2. Kjære Astrid og Bjørn! Det var jo veldig synd! Jeg vet de skulle ha stengt en søndag i fellesferien, men gi ikke opp! Neste gang dere er her må dere prøve igjen, og er det stengt da, så er dere hjertelig velkommen hjem til meg på kaffe som plaster på såret :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg