Translate

torsdag 13. september 2012

Kylling med Creme Fraiche

 Kvelds-kos, middags-kos, klubb-kos, hverdags-kos, ingen spesiell anledning-kos.
Denne retten er et resultat av "man tager hva man haver middag" hos familien Jenssen, men smaker så godt at de som er heldig å få smake vil tro du har brukt dagen på å få den ferdig :)
Denne er en sikker vinner samme hvem du skal imponere! Hemmeligheten er selvfølgelig gode ingredienser :)
 Til 4 sultne voksne trenger du;
1 pk kyllingfilet (ca 600-700 gr)
1 pose Toro Kremet Kyllingsaus (er to varianter; med basilikum og sjalottløk eller hvitløk og paprika. Velg den som frister mest:)
1 rød paprika
1 ts chilipaste (kan uten problem sløyfes om du ikke har)
1 beger Creme Fraiche
1 boks kokosmelk 
(Kokosmelken kan sløyfes, men den setter en fantastisk spiss på smaken!)

Sett ris på kok
Kutt kyllingfileten i passe stykker og stek dem i litt olje/smør
Tilbered sausen etter oppskriften på posen
Del paprikaen i passe biter. Ikke for små, for de skal vise litt igjen 

Når sausen er ferdig, rører du inn 1 beger med Creme Fraiche
Hell dette over de ferdig stekte kyllingbitene
Ha i paprikabitene og kokosmelken.
Tilsett en liten ts chilipaste om du ønsker en litt sterkere smak
La dette småkoke/putre på svak varme i ca 10 min.

Server med ris og en god salat.
Potetmos er også deilig til denne retten! Eller dropp ris og potet, og server med hjemmelaget Focaccia brød!
Oppskrift på deilig hjemmelaget potetmos finner du her
Oppskrift på enkelt Focacciabrød finner du her

5 kommentarer:

  1. DEN skal jeg jammmen prøve ut:))

    SvarSlett
  2. Å, dette så jammen godt ut! Det vil jeg prøve i dag:-)

    SvarSlett
  3. Hei Camilla!

    Håper det ble bra, og at retten slo an! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Mmm, dette var veldig godt! Skal absolutt gjentas! :-)

      Slett
    2. Så bra!!!:) Veldig koselig med sånne tilbakemeldinger! Tusen takk Camilla!

      Slett