Translate

søndag 28. februar 2010

Pasta med bacon og kylling



Denne pastaretten er hele familiens favoritt! Den er enkel å lage, og smaker helt fantastisk! Jeg lager alltid en stor porsjon, for den er like god å spise kald eller varme opp til lunch neste dag.

2 gulrøtter
2 squash
1 stor løk
1/2 pakke ternet bacon
8-9 kyllingfileter
500 gr (1 pose) Penne (pasta)
1 boks creme fraiche
2 bokser hermetiske hakkede tomater
Salt
Pepper


Kok pastaen
Finhakk gulrot og løk, og fres dette på pannen sammen med bacon
Kutt opp squash i terninger og ha i sammen med de hermetiske tomatene.
La dette surre sammen i ca 5-10 min.
Del kyllingileten i terninger og stek denne for seg selv.

Til slutt blandes alt sammen i en stor bolle. Ha da i salt, pepper og creme fraiche.
Ha hele blandingen sammen i en stor ildfast form.
Ha ost på toppen.

Stekes på 200* i ca 20 minutt.
De siste 10 minuttene legger du inn hvitløks baguetter dersom du skal ha dette. Smaker veldig godt til!

Serveres sammen med en god salat!

1 kommentar:

  1. Tusen takk!! Denne er veldig god og både unger og voksne elskerden. :) Kommer på ukemenyen neste uke!

    SvarSlett