Translate

fredag 30. september 2011

Super-rask middag, som ungene elsker!

 Noen dager har vi det veldig travelt (positivt travelt!) i Familien Jenssen. Når jeg kommer hjem fra jobb er det kanskje bare 1 time til en av guttene skal avgårde på en eller annen aktivitet, så da er det greit å ha noen kjappe, men populære middager på lur!
Her er en av dem, og du trenger ikke lengre tid på å lage den, enn det tar til å koke penne (pasta) som er i denne oppskriften.

Til 4 personer trenger du:

ca 300 gr penne 
2 bokser hermetisk tomat 
3-4 laurbærblad
10-12 skiver med salami (vanlig salami som du har på brødskivene)
vann

Kok penne
Mens denne koker, klipper du salamien i passe biter opp i stekepannen.
Fres salamien i litt olje, og rilsett de hermetiske tomatene. (Et godt tips når du bruker hermetiske tomater er å tilsette 1/2 boks vann pr boks tomater. Da får du skyllt all tomaten ut av boksen, og konsistensen blir bedre.)
Tilsett 1 boks vann
Ha i laurbærbladene, og la dette stå å surre til pennen er ferdig kokt. 
Når pennen er ferdig kokt, tilsetter du denne i den ferdige tomatsausen. La dette småkoke/trekke i 3-4 minutt før du serverer.
Server gjerne med hvitløksbrød, men retten klarer seg veldig godt uten noe tilbehør!
Har du ikke salami, så bruk det du har! Skinke, pølsebiter eller kjøttboller fungerer også supert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar