Allehaande - interiør i Lillesand

 Denne uken har jeg vært en liten tur i Lillesand. Jeg har holdt 2 kurs i Salg & Service, og i den forbindelse har jeg vært i den mest sjarmerende og koselige interiørbutikken jeg noen gang har sett!! Interiørbutikken Allehaande holder til i et verneverdig gammelt hus som ligger vegg i vegg med kommunehuset. Inngangspartiet ønsker deg veldig velkommen inn, og innenfor døren er det bare ett ord for meg som er dekkende; Goodfeeling!! Så herved er du invitert med inn!!
Butikken med de grønne dørene


 Fantastisk bra vareutvalg!! Her er en del av produktene fra populære By Nord


 By Nord puter
 Butikken fører SMEG kjøleskap, og har i tillegg et utrolig godt utvalg av Rice produkter. De har også en egen avdeling med Te & Kaffe i løs vekt, med te fra blant annet Yogi Tea og Løv
 PIP produkter (med noe attåt)
 Butikken har egen klesavdeling med flotte klær fra blant annet Container og Cream
 Leker

 Butikken har en lokal leverandør av festlige skilt med sørlandske uttrykk
 Butikken har fantastisk flotte utstillinger, og en runde i butikken gir tips og gode ideer, og selvsagt flotte ting å ta med seg hjem!
 Butikkleder og dekoratør Sølvi Bækkelund med populær pute fra By Nord. Sølvi er veldig dyktig, og hjelper kunder med å finne gode løsninger til sine hjem. De få timene jeg var i butikken var det mange kunder innom, og de skrøt av butikken og servicen der. Så er du på sørlandet; denne butikken er vel verd å ta en omvei for!

Kommentarer

 1. Dette var veldig hyggelig lesing altså :) Ord som varmer og gleder. Takk for hyggelig og lærerikt besøk :)

  Mvh Aina på Allehaande :)

  SvarSlett
 2. Hei Aina!! :)
  Det var utrolig hyggelig å være med dere også! Jeg synes dere en en fantastisk flott og dyktig gjeng! Gleder meg til jeg får anledning til å komme innom butikken igjen! :)

  SvarSlett
 3. Der kunne jeg og tenkt meg å vært gitt:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Fru Mosbron! :)
   Da får du bare legge ferien om sørlandet, å finne på en veldig go forklaring til Hr Mosbron om hvorfor dere tilfeldig vis skal en tur til Lillesand :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg