Translate

mandag 24. mai 2010

Bjørnebær/bringebær krem


Denne kremen er super å lage til i en fart ved overraskende besøk. Ha matfløte stående i kjøleskapet. Den har veldig lang holdbarhetsdato. Ha bringebær eller bjørnebær i frysen, og en pakke med melis i skuffen. Dette er alt du trenger for å lage denne deilige desserten, eller kaffematen om du vil.
Oppskriften har jeg fått av min gode venninne Hege på Rennesøy, som er et oppkom av gode bær-oppskrifter!

1 kurv/frysepose med frosne bringebær eller bjørnebær
250 gr melis
3 dl fløte (både kremfløte og matfløte kan brukes)


Ha de frosne bærene i en vanlig kjøkkenmaskin. Bruk den vanlige vispen som når du skal lage feks eggedosis. Mens bærene "piskes" tilsettes melis, og til slutt fløten. La maskinen gå til alt er godt blandet sammen. Ha i serveringsskål og pynt med noen bær på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar