Translate

mandag 21. februar 2011

Marinert kyllingfilet

I går kveld inviterte vi noen venner over på kvelds, og siden vi hadde vært bortreist hele helgen var det bare å finne på en god kvelds med ingrediensene som var i hus. Jeg hadde en del kyllingfilet, så løsningen ble å marinere kyllingfileten og servere den sammen med ris, gresk salat, foccacia og creme fraiche saus. 
Oppskriftene får du her:

Marinade
Olivenolje
Salt, grovt
Pepper
2-3 fedd hvitløk
Bland alt sammen og legg kyllinfiletene oppi (1-2 fileter på pers). Jeg bruker ofte en brødpose og har marinaden og filetene oppi. Knytt den igjen, og vend den innimellom. La filetene ligge i marinaden i minimum 3 timer. 

Gresk salat
Tomat
Agurk
Fetaost 
Oliven om du liker det
Skjær tomat og agurk opp i passe biter. Ha i fetaost og hell en del av oljen fra fetaosten over salaten. Ha i oliven om ønskelig.

Creme fraiche saus
Fres 1/2 løk i en gryte. Ha i 1 beger med Creme fraiche og la denne "smelte

Sett bakeovnen på 200 grader. Legg kyllingfiletene i en ilfast form og hell over resten av marinaden de har ligget i. Stek i ca 30 minutt.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Serveres med et smil om munnen, og vissheten om at du har gledet noen med et deilig måltid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar