Translate

fredag 25. februar 2011

Mexikansk salat

Til tider er Rema 1000 helt suverene! Denne uken har egentlig gått i ett. Ganske full fres egentlig. På mandag tok jeg med meg hefte fra butikken med 12 Tex mex oppskrifter. Veldig enkle retter med bilder av alle ingredienser, og ca pris pr. ferdig rett. Så denne uken har det gått i Tex Mex, men variasjonen i middagene har likevel vært god.  I går laget jeg Mexikansk salat. Nå skal jeg ikke skryte på meg at mann og barn er glad for å få servert salat til middag, men dette ble en suksess!! Eldstemann på 12 år ga klar beskjed om at dette ville han ha til middag flere ganger! Så med dete er den anbefalt på det varmeste!

Oppskrift:
Løvtynn kyllingfilet (jeg brukte 2 pakker)
1 pk fajita kryddermix
1 isbergsalat
1 pk sukkererter
2 tomater
1 avokado
1 boks salat -og grytebønner 

Krydre kyllingen med fajitakrydder og stek i varm panne med litt olje eller smør. Kutt opp salaten og legg den i bunnen av en skål. Hakk opp tomat, og skjær avokado i passe biter. Del sukkerertene over på midten, og la dem trekke 2-3 minutter i oppkokt vann. Tøm av det varme vannet og skyll dem med kaldt vann. Da blir de veldig crispy. Ta den ferdig stekte kyllingfileten og grønnsakene over salaten.
 Tøm saften av bønnene og ha sammen med resten av salaten. Jeg knuste også 2 gode never med tortillachips og hadde over. 
Dette var veldig godt, og utrolig lett å lage!

Med dette ønsker jeg deg en strålende deilig, fin og velsignet helg!

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for flotte delikate tips.

    Hilsen Hilde

    SvarSlett
  2. :) Bare hyggelig!!! Og takk for kommentar! Det setter jeg pris på!
    Ønsker deg en strålende kveld!
    Anne Laila

    SvarSlett