Translate

fredag 2. desember 2011

Laks med Creme Fraiche & Mango Chutney

 Dagens middagstips fra Fru Jenssen :)

I dag var det fisk på menyen i heimen. Jeg er velsignet med unger som spiser alt, så fisk er i utgangspunktet helt ok å servere. Men hadde de fått lov, så hadde de slikket tallerkenene rene i dag, for denne retten var hinsides god!!! Og best av alt; utrolig lett å lage! Tilberedningstid max 15 min!

Du trenger
Laks (beregn 200 gr. pr voksen)
1 beger Creme Fraiche
2 ss Mango Chutney (er på glass. Finnes i alle dagligvare butikker)
Litt smør eller olje til steking
1-2 ts karri
Litt salt & pepper
Skjær fisken i passe serveringsstykker og strø over salt og pepper. Stek i stekepanne på middels varme, ca 1 min. på hver side.
Skru ned varmen og tøm over Creme Fraiche og Mango Chutney. La det surre i pannen i ca 5 min. Dryss over karri før servering. Server med ris, pasta eller potet.
Jeg har bare prøvd denne retten med laks, men denne tror jeg vil smake godt også med hvit fisk f.eks torsk, eller med kyllingfilet.

3 kommentarer:

  1. Nam det både såg og hørtes godt ut. Kjekt med nye rettar med fisk :))

    SvarSlett
  2. Nam! Den ska eg jammen prøva! Elske mango chutney! Kjersti s.

    SvarSlett
  3. Takk for tilbakemeldinger! Håper dere prøver, og at retten slår til ! Det gjorde den i alle fall her! :)

    SvarSlett