Gutterom

 Mens eldstemann på 12 år var innlagt på sykehus i flere uker før jul, pusset jeg opp et nytt rom til han. Rommet han hadde var veldig lite, og det var ikke så veldig koselig. Men nytt rom og noen liter maling hjelper på!
FØR:

 ETTER:
 Pulten var akkurat litt for bred for å passe inn i dette hjørnet. Så jeg gikk til en trelast handler som hjalp meg med å kappe den til i passe størrelse. Supert å få utnyttet hele rommet!
 Sønnen min elsker å skate! All fritid handler om skating og filming/redigering av film. Så det er viktig med egen plass til skateboardene og snow-skaten!
 Lack bord fra IKEA som er over-dekorert med klistremerker med forskjellige skatemerker.

 I fjor høst hadde vi en fotograf som tok bilder av guttene våre. Bildet på veggen er av min sønn i den lokale skate-hallen der han tilbringer mye tid. 
 Og når storebror fikk fikset opp sitt rom, kunne ikke lillebror ha det noe dårligere... så da fikset jeg opp hans rom også :-)
Alle sengklær, puter, liftgardiner og lameller på bildene er fra Princess. Bilder og klokke fra IKEA. Rød stol og senger fra Fagmøbler.
 

Kommentarer

  1. Så stilig det ble!:) Flink du er!!:) Klem

    SvarSlett
  2. Så flinke du e da:-)) har o ein som hadde likt dette rommet..så me får sjå ka d blir te.. d va jaffal heilt knall d du hadde fått te.!!

    SvarSlett
  3. Tusen takk!! Det var veldig gøy, og veldig billig :-) Under 500,- for hele fornyelsen, og guttene er kjempe fornøyd!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg