Translate

torsdag 6. januar 2011

Ingeborgs fantastiske iskake

 Min gode venninne Ingeborg kom på besøk og hadde med seg en av de beste iskakene jeg har smakt! Kan serveres som dessert, til kaffe eller rett og slett bare som kos en kveld etter at ungene er i seng :-)
Her er oppskriften:
 Pisk egg og sukker til eggedosis
Pisk fløten til stiv krem
Hakk firkløversjokoladen, nøttene og karamellene i passe biter.
Rør til slutt alt forsiktig sammen (ikke glem 1 ss. kaffe)
Ha i stor rund form og sett kaken i fryseren. Må stå noen timer før den kan serveres.
Skal du imponere noen så er denne enkel å lage, og den blir garantert en inner-tier :-) Kan også serveres med rørte bringebær eller bjørnebær.

1 kommentar:

  1. Dette var jammen gøy! Her var det mange kjekke oppskrifter som må prøves ut! Husker du var en racer på å lage mat! Klem fra avl Kjersti S

    SvarSlett